Despre afacere

Ei! Ma gandeam sa te las in suspans, insa totusi :)  veni timpul sa-ti spun exact despre ce este vorba. Hmm ... mai intai sa-ti spun un lucru foarte important, pentru a avea succes in aceasta afacere nu necesita sa ai studii de specialitate, noi te vom invata de la ZERO, totul. Afacerea merge pe orice tip de personalitate, fie ca esti pasiv/a, fie esti foarte activ/a, nu exista o regula in acest sens. Si acum legatura dintre afacere si sanatate, este vorba despre produse pe baza de aloe vera. DA ESTE O AFACERE MULTILEVEL MARKETING. Probabil ai o parere proasta despre aceast tip de afacere, dar stii cum e? daca nu o incerci tu pe pielea ta, nu este acelasi lucru. Eu pot sa spun ca am aplicat la aceasta oportunitate deoarece imi trebuia sa cumpar un anumit produs de la companie, pe care-l mai folosisem si este super BUN, inscriindu-ma pentru a cumpara produsul cu reducere. Iata unul dintre avantajele de a te inscrie ca si distribuitror, ulterior, m-am gandit mai bine si am hotarat sa o abordez si ca si o afacere deoarece nu strica niciodata sa inveti lucruri noi si mai ales sa AI VENITURI PASIVE NU-I ASA?  bineinteles :). 
Mai intai sa scriu despre castiguri, o sa-ti dau doar un exemplu pentru ca, daca vei hotara sa te inscri, o sa-ti explic fiecare lucru in amanunt, insa nu are rost sa te aglomerez acum cu cifre total aiurea.
Astfel:
Te inscri ca distribuitor (inseamna ca faci o comanda de 25 euro de produse) si ai :
1)15% reducere la toate produsele pe viata!!!
2) la fiecare comanda a unui nou partener vei primi bonus 15% din valoarea comenzii.
3) primesti acces la siteul oficial de unde poti vinde produsele altora.
 ------ACESTA E DOAR INCEPUTUL....
 ah...si da, am uitat sa specific, produsele sunt pe baza de ALOE VERA PURA, LIDER MONDIAL etc etc etc
...........................................................
 In cazul in care doresti detalii despre produse sau despre afacere nu trebuie decat sa ma contactezi, iti raspund cu mare placere :). Eu si alte milioane de oameni suntem 100% multumiti de produsele aceste companii.
Produsele sunt:
ingrijirea tenul si a pielii (scapi de iritatii, cosuri, piele lasata)
ingrijire personala; (scapi de celulita, produse FARA parabeni, chiar poti scapa si de astm)
suplimente alimentare; (iti recapeti energia, scapi de anemie etc)
bauturi nutritive; (energie, piele elastica, vitalitate, chef de viata)

pentru produse arunca o privire aici prin clik pe PRODUSE

****Atentie: nu trebuie sa fi neaparat din aceeasi localitate cu mine (Oradea), in cazul in care doresti produsele. Intotdeauna comanda se face online pe site-ul oficial al companiei(sau direct de la depozit, insa nu este la fel de comod ), cu un link trimis de catre mine. Doar asa poti comanda, prin intermediul meu, sau al altui partener autorizat. Asadar, indiferent unde vor fii clientii tai, le trimiti un link si ai rezolvat problema.
Mai mult...............poti inscrie parteneri si din alte tari (peste 150 tari din intreaga lume).
Cel mai important este ca afacerea aceasta o poti face si doar pentru un venit suplimentar si atunci te dedici mai putin, insa poti ajunge la mii de euro lunar, daca hotarasti ca acesta sa-ti fie telul.





0 comentarii:

Trimiteți un comentariu