Planul nostru

Solutia pe care ti-o propunem se numeste network marketing. Acesta este o retea numita prescurtat MLM si poti obtine castiguri nelimitate datorita efectului de multiplicare al echipei.

Sfat in MLM: Intotdeauna procedeaza simplu, pentru ca oricine sa te poata copia, asa echipa ta practic este o copie a ta iar lucrurile vor decurge de la sine.



Ca si ipoteza, daca in fiecare luna inscri 2 persoane si acele 2 persoane inscriu si ele cate 2 persoane la randul lor si asa mai departe, la sfarsitul anului vei avea 4.096 parteneri. Important este ca fiecare din echipa sa inscrie cate 2 persoane pe luna.

DAR----- CUM INSCRI ACESTE PERSOANE? Aici intram noi in actiune, echipa deja formata de profesionisti (unii dintre noi cu o experienta de peste 10 ani), te vom ajuta pas cu pas cum sa atragi persoane si iti punem la dispozitie un sistem deja functionabil pe internet, altfel zis nici nu trebuie sa te deplasezi.
 Insa sunt inca alte 11 posibilitati de castig in aceasta afacere, pe langa faptul ca inscri persoane, de fapt poti sa nici nu inscri persoane, tu alegi.


Da, la inceput cand citesti toate acestea, pare derutant si irealizabil, insa vei vedea, iti garantez reusita daca vei avea ambitia necesara sa infrunti obstacolele. Noi, cu ajutorul suportului online, a conferintelor online, iregistrari, si asa mai departe, te vom ajuta si te vom sprijini pas cu pas, insa TU trebuie sa iei aceasta hotarare si anume ca vrei sa-ti schimbi viata, vrei sa nu faci parte din acei oameni care se lamenteaza si nu incearca sa schimbe nimic la ei.
 Probabil faci parte dintre cei care au mai incercat acest tip de afacere si ai esuat, noi te putem ajuta sa o reiei si sa-ti schimbi total parerea despre aceasta afacere daca ne oferi posibilitatea.
Permite-ne sa te ajutam, nu ezita! 
Gandeste-te ca aceasta companie este pe piata de 30 ani si are un rulaj crescator de la an la an, aceasta ar trebui sa insemne ca se bazeaza pe calitate, continuitate si siguranta!
Afacerea o poti face fie part time fie full time, TU decizi, este ocazia ta de a face un mic pas spre un viitor mai bun :).


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu